Kerékpárút és kerékpáros
pihenő kialakítása
Szántódon, a Balatoni
Bringakörút részeként
Aktuális

2017-01-30

Kéthavi számlázásra tér át a DRV Zrt.

2017 év elejétől

Kéthavi számlázásra tér át a DRV Zrt.

Tájékoztatjuk Tisztelt Lakosainkat,
hogy több magyarországi víziközmű-szolgáltató mintájára a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. is kéthavi számlázásra változtatja számlázási rendjét a részszámlákat is fogadó állandó lakossági felhasználóknál. A tervezett módosítás 2017 év elején valósul meg.

A DRV Zrt. kéthavi számlázásra való áttérésének oka, hogy a számlázás ritkításával megtakarított költségeket a szolgáltatás folyamatos fejlesztésére fordíthassa, a lakosság egészséges ivóvízzel történő ellátásának, valamint a szennyvízelvezetés és - tisztítás zavartalanságának folyamatos biztosítása érdekében.

A számlázási rend módosítását követően a felhasználók továbbra is szabadon nyomon követhetik költségeiket, lekérdezhetik folyószámla egyenlegüket, bejelenthetik vízmérőállásaikat. Mindemellett a társaság honlapján, a www.drv.hu oldalon lehetőségük van előzetes díjkalkulációra is, aminek segítségével tájékozódhatnak a kéthavi számlázás esetén egy összegben fizetendő díjakról.

                                                          Dunántúli Regionális Vízmű Zrt.

Forrás: Önkormányzati és Kommunikációs Osztály, 8600 Siófok, Tanácsház utca 7., Pf.: 59., Tel.: (84) 501-077; Fax: (84) 501-266; Mobil: (30) 901-0304

további híreink »


Deutsch
English
Magyar