Kerékpárút és kerékpáros
pihenő kialakítása
Szántódon, a Balatoni
Bringakörút részeként
Aktuális

2018-04-17

FELHÍVÁS


SZÁNTÓD KÖZSÉG KÖZIGAZGATÁSI TERÜLETÉN VALÓ EBÖSSZEÍRÁSSAL


TISZTELT SZÁNTÓDI EBTARTÓK!Szántód község közigazgatási területén az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. tv.42/B. §-ban foglalt kötelezettségnek eleget téve


2018. április 11 -2018. május 15. között az ebek összeírására kerül sor.


Az összeírás során az ebtartók önbevallásos rendszerben kötelesek ebenként egy, a fenti jogszabályban meghatározott adattartalmú adatlapot kitölteni és azokat az önkormányzat rendelkezésére bocsátani.


Szántód Község Önkormányzata nem tervezi eb-rendészeti hozzájárulás bevezetését, az összeírás célja kizárólag a törvényi előírásnak való megfelelés.


A nyomtatvány személyesen kérhető Szántód Község Önkormányzatánál, vagy letölthető a http://balatonfoldvar.hu oldalról (ügyintézés/ügyintézési tájékoztató/igazgatási nyomtatványok).
A kitöltéssel kapcsolatos tájékoztatás személyesen Szántód Község Önkormányzat hivatali helyiségében Gipp Istvánné ügyintézőtől kérhető. Telefon: 06-84/347-685Az eb-összeírás 2018. május 15-ig az alábbi módok egyikeként teljesíthető:
- a kitöltött adatlapokat Szántód Község Önkormányzat 8622 Szántód, Iskola u. 9. (postai úton beküldve)
- a Szántód Község Önkormányzat 8622 Szántód, Iskola u. 9. szám alatti épület várakozóhelységében elhelyezett gyűjtőládába,
- a szantod@enternet.hu e-mail címre beküldve.


Az ebösszeírás elmulasztásának jogkövetkezménye - az állatvédelmi bírságról szóló kormányrendelet alapján - minimum 30.000,-Ft pénzbírság.

további híreink »


Deutsch
English
Magyar